1. Forsiden
 2. Tasker
 3. Papirposer

Papirposer med logo

Axon Profil er eksperter når det gælder papirposer med logo. Vi har lang erfaring med at producere papirposer med logo til virksomheder. Vi producerer mange af papirposerne efter bestilling, hvilket betyder, at du kan få tryk på alle papirposens sider. I sortimentet finder du både modeller med snoede håndtag og flade håndtag. Vi har også lidt mere luksuriøse modeller med stofhåndtag.

24 produkter
Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Om vores papirsposer med eget logo

Axon Profil trykte papirposer fremstilles udelukkende efter bestilling. Dette betyder, at der er ikke er nogle begrænsninger for størrelsen på trykket, da du selv designer alle posens sider. For nemheds skyld findes en PFD skabelon på de respektive produktsider. Ved op til tre farver trykkes normalt farverne i henhold til Pantone-skalaen, og ved fire og flere farver trykker vi i henhold til CMYK. Ved anmodning, kan vi ligeledes ved fire eller flere farver trykke i henhold til Pantone-skalaen. I forbindelse med vores papirposer med snor-håndtag beslutter du også farven på håndtagene. Der er her et stort udvalg af farver at vælge imellem.

De forskellige kvaliteter af papirsposerne

De forskellige modeller er fremstillet med forskellige papirkvaliteter. Nogle af vores mest populære modeller er fremstillet af et hvidt, blankt lamineret papir, der giver posen et luksuriøst look. Med blank laminering bliver papiret endnu mere holdbart, og kan bedre modstå fugt. For dem, hvis tryk omfatter hvidt blæk, er det også en fordel at vælge hvidt papir. Man behøver derfor ikke at trykke den hvide farve, men man bruger i stedet for papirets hvide farve. En sort pose med hvid tekst trykkes derfor kun med 1-trykfarve i sort. Det er gode nyheder for dem, der søger billige papirposer med logo! En anden almindelig papirkvalitet er en pose af ubehandlet brunt papir. Dette giver pose et mere rustikt udseende, og er et glimrende valg til dig, der søger en mere miljøvenlig papirspose med tryk.

Produceret i EU

Axon Profils papirposer bliver fremstillet i EU. Dette giver os mulighed for at tilbyde relativt små minimumsmængder og hurtig levering. Mange andre aktører på markedet har deres produktion i Asien, hvilket betyder længere leveringstider. En anden fordel ved at have produktion i Europa er, at vi bedre kan garantere for kvaliteten af produktet og være sikker på, at produktionsforholdene er gode.

Snoet eller flade håndtag?

Snoet håndtag er et givet valgt for lidt mere eksklusive papirposer med eget logo. Men hvordan er det egentlig når det gælder lidt mere enkle papirposer? Bør jeg så vælge snoet eller flade håndtag? Det er helt klart et spørgsmål om smag og behag. Der går trend i hvad der er mest populært og lige nu er det snoet papirhåndtag som er mest populært blandt dem som køber papirposer med logo. Snoet håndtag giver ganske en mere eksklusiv følelse, mens de flade håndtage giver en mere rustik følelse.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed