• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Papirposer

Papirposer af lidt bedre kvalitet, er udmærkede reklameprodukter fordi de som regel gemmes af modtageren og bruges om og om igen. Her nedenfor finder du Axon Profils sortiment af papirsposer med tryk.

Du er måske også interesseret i?

Plastikposer
Plastikposer

Plastikposer med eget tryk fra små mængder.

Papirposer uden tryk
Papirposer uden tryk

Papkasser direkte fra vores lager.

Muleposer
Muleposer

Muleposer i alle typer af materialer, former og prisklasser.

Vores papirsposer med tryk

Axon Profil trykte papirposer fremstilles udelukkende efter bestilling. Dette betyder, at der er ikke er nogle begrænsninger for størrelsen på trykket, da du selv designer alle posens sider. For nemheds skyld findes en PFD skabelon på de respektive produktsider. Ved op til tre farver trykkes normalt farverne i henhold til Pantone-skalaen, og ved fire og flere farver trykker vi i henhold til CMYK. Ved anmodning, kan vi ligeledes ved fire eller flere farver trykke i henhold til Pantone-skalaen. I forbindelse med vores papirposer med snor-håndtag beslutter du også farven på håndtagene. Der er her et stort udvalg af farver at vælge imellem.

De forskellige kvaliteter af papirsposerne

De forskellige modeller er fremstillet med forskellige papirkvaliteter. Nogle af vores mest populære modeller er fremstillet af et hvidt, blankt lamineret papir, der giver posen et luksuriøst look. Med blank laminering bliver papiret endnu mere holdbart, og kan bedre modstå fugt. For dem, hvis tryk omfatter hvidt blæk, er det også en fordel at vælge hvidt papir. Man behøver derfor ikke at trykke den hvide farve, men man bruger i stedet for papirets hvide farve. En sort pose med hvid tekst trykkes derfor kun med 1-farvetryk i sort. Det er gode nyheder for dem, der søger billige papirposer med tryk! En anden almindelig papirkvalitet er en pose af ubehandlet brunt papir. Dette giver pose et mere rustikt udseende, og er et glimrende valg til dig, der søger en mere miljøvenlig papirspose med tryk.

Produceret i EU

Axon Profils papirposer bliver fremstillet i EU. Dette giver os mulighed for at tilbyde relativt små minimumsmængder og hurtig levering. Mange andre aktører på markedet har deres produktion i Asien, hvilket betyder længere leveringstider. En anden fordel ved at have produktion i Europa er, at vi bedre kan garantere for kvaliteten af produktet og være sikker på, at produktionsforholdene er gode.

Kunde-service