1. Forsiden
 2. Slik
 3. Chokolademønter

Chokolademønter med logo

Chokolademønter er alle børns storfavorit. Og også mange voksnes! Hos Axon Profil kan du fremstille chokolademønter med motiv som er præget i aluminiumsfolie. I tilfælde af at du hellere vil have chokolademønter med logo så har vi også et par modeller som er mulige at trykke. I sortimentet er der også lidt større chokolademedaljer.

18 produkter
Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Chokolademønter som reklameslik

Vil I gerne markedsføre din virksomhed med en festlig og spiselig reklameartikel? Så er chokolademønter med tryk den rigtige reklameartikel for jer. Næsten alle kan lide chokolade og har svært ved at modstå fristelsen når det tilbydes. Chokolademønter med eget tryk er en meget velsmagende reklameartikel at uddele til både ansatte og kunder. Er I på messe kan I lokke besøgende og potentielle kunder til jeres stand, ved at tilbyde gratis reklameslik og chokolade. Ofte lytter mennesker bedre efter at blive tilbudt noget til gengæld, og her er der store chancer for at konvertere en chokoladespisende messebesøger til en ny kunde. Chokolademønter med eget tryk og design er blevet mere og mere populært og en meget værdsat reklameartikel. Der er mange fordele med chokolademønter, og I skal selvfølgelig også udnytte alle fordelene med dette produkt!

Axon Profils chokolademønter med logo

I vores sortiment finder du chokolademønter i flere forskellige størrelser. Størrelsen er den største forskel på mønterne, og I bør derfor vælge den størrelse der passer bedst til jer og jeres behov. En større chokolademønt med tryk medfører også en højere stykpris. Tænker I at uddele mønterne i et større antal, kan I med fordel vælge en mindre variant hvis I har et mindre budget. Vil I derimod overraske jeres ansatte eller kunder med noget ud over det sædvanlige, kan det være sjovt at vælge en stor chokolademønt som endda tilbyder en større trykflade. Både børn og voksne elsker at gå på skattejagt, så er I eksempelvis en skole der planlægger en sjov skattejagt, er guldmønter af chokolade det helt perfekte valg. Vælg med fordel et tryk der får mønten til at ligne en rigtig mønt, og skab en kombination der også inkluderer skolens logo.

Er chokolade sundt?

Når man tilbydes slik synes de fleste af os at det er svært at afslå fristelsen ved at takke nej. Forstanden siger altid "tænk på figuren og din sundhed", men når slik tilbydes vinder den søde tand ofte. Men vidste du at chokolade er sundt for dig hvis du spiser det når du er nogenlunde mæt? Chokolade har faktisk flere fordele når det gælder sundhed. Et studie har til og med vist at man minimerer risikoen for et slagtilfælde med ca. 40% hvis man spiser et stykke mørkt chokolade om dagen. Chokolade indeholder antioxidanter der også hjælper mod et forhøjet blodtryk samt dit energiniveau. At spise slik plejer generelt ikke være et større problem, så længe mængden ikke er overdrevet stor og det ikke spises alt for ofte. Axon Profils chokolademønter med tryk er fremstillet af den fineste belgiske chokolade, og er perfekt til både børn og voksne.

Hvordan trykkes chokolademønter?

Ved hjælp af prægning som mærkningsmetode er dit logo præget i chokoladen. Prægning betragtes som en meget eksklusiv trykmetode og til chokolademønter er dette er den mest populære mærkningsmetode. Nogle modeller kan også trykkes med digitaltryk. Hvis du vil have et farverigt motiv der nemt skaber opmærksomhed, og hvor motivet også er synligt fra lang afstand, så er det den rigtige markeringsmetode.

Axon Profil indebærer tryghed

Velkommen til Axon Profil! Vi startede i 2006 og er i dag en førsteklasses aktør indenfor reklamebranchen. At købe reklameartikler hos Axon Profil indebærer først og fremmest at du handler af en rigtig ekspert indenfor reklameartikler. Du er i trygge hænder og kan altid kontakte os på både mail og telefon, hvis du har spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med. Måske har du allerede set hele vores sortiment af chokolademønter med logo og har fundet en model du foretrækker, men vil alligevel gerne prøvesmage inden du bestiller? Kontakt os endelig, så sender vi dig et gratis prøveeksemplar!

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Mærkning
  • Embossing
  • Digitaltryk
  Embossing
  Digitaltryk