1. Forsiden
 2. Slik
 3. Energi

Energi med logo

Axon Profil tilbyder et stort udvalg af velsmagende energibarer med logo. Vi har alle typer af energibarer, müslibarer og proteinbarer. I sortimentet finder du også kendte varemærker såsom f.eks. PowerBar®.

Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
88 74 54 17
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Energibar – en en sund reklameartikel

En energibar med logo er den perfekte reklameartikel for dig som driver en virksomhed der arbejder med varer eller servicetjenester som er forbundet med helse og træning. Associer din virksomhed med en aktiv livsstil ved at uddele energibarer med eget logo til dine kunder!

Fra rumbarer til powerbars

Energibarer har en ret kort oprindelseshistorie. Uventet findes et startskud for designet af produktet i rumprogrammer. Astronauter behøvede ganske enkelt noget at spise på rumrejsen. Et kriterium var at det skulle indeholde alle nødvendige næringsstoffer og samtidig smage godt og have lang holdbarhed. Den første type bar, der blev solgt til offentligheden, var således et forsøg på at kommercialisere denne form for "space food". Det var selvfølgelig i 60'erne, hvor den første månelanding gjorde rumrejser nye og spændende. Herfra var skridtet ikke langt til at tilpasse stangen til atleter. Det var en gruppe med behov for hurtigt at kunne optage et nærende energitilskud. I 1986 begyndte de at markedsføre barer med ekstra protein, såkaldte "power bars". I dag er proteinbarer og müslibarer blevet almindelige og fås i de fleste dagligvarebutikker. Det er generelt blevet forbundet med en sund livsstil, noget for dem, der ønsker et brugbart alternativ til kage og bullfikat. Der findes nu et væld af varianter med forskellig ernæringsmæssig sammensætning, lige fra højt protein- eller fiberindhold til lavt sukkerindhold.

Markedsfør din virksomhed ved hjælp af energibarer med eget logo

Har du en virksomhed indenfor helse og træning? Måske Måske driver du en helsekost eller en fitnesskæde. Så er energibarer med eget logo det perfekte valg for dig næste gang du skal købe en reklameartikel. Del den ud til dine træningsinteresserede kunder eller personale! Hvis din virksomhed ikke arbejde specifikt med træning og helse, kan energibarer også være et godt produkt at sætte dit logo på. Det udsender positive associationer tilknyttet til sund livsstil. Vil du for eksempel dele noget spiseligt ud på messen eller arrangementet, kan energibarer med logo være et godt alternativ for din virksomhed i forhold til for eksempel slik.

Axons sortiment af energibarer med logo

Hos Axon finder du flere forskellige typer af proteinbarer og müslibarer. Vi har proteinbarer fra velkendte mærker som PowerBar®. Du kan vælge mellem billige og dyre alternativer og mellem en række forskellige smage, som for eksempel chokolade, kokos, nødder, vanilje og æble.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed