1. Forsiden
 2. Slik
 3. Slikkepinde

Slikkepinde med logo

Hos Axon Profil vælger du mellem over 20 forskellige slikkepinde med logo. Vi har slikkepinde i alle former og varianter. I sortimentet finder du også veganske, økologiske og Fairtrade-certificerede slikkepinde med logo. Sukkerfrie slikkepinde så? Ja absolut, det har vi også!

23 produkter
Mangler du hjælp?
Vi hjælper dig gerne.
33 37 71 25
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat så hjælper vi dig.

Slikkepinde med eget logo

Slikkepinde. Tænk over det; slik der sidder fast på en pind man holder på, mens man spiser slikket. En enkel og alligevel genial idé der stadig i dag er elsket af alle. Både børn og voksne elsker dem! Det ved vi med sikkerhed. Denne form for reklameslik er populær og værdsat af alle aldre. Hvorfor? Muligvis fordi voksne forbinder slikkepinden med nostalgi og minder fra barndommen. En tid hvor slikkepinde blev købt bag disken og man anså det for at være en smule rebelsk at have en slikkepind i munden, specielt hvis det ikke var lørdag. Nu vækkes den indre rebel til live igen når man får en slikkepind i hånden. Samtidig er det en perfekt reklameartikel for jer som virksomhed, da den både er billig og enkel at uddele. Derudover har den en lang holdbarhed og skaber stor glæde. Slikkepinde med logotryk er derfor et af de mest populære valg indenfor reklameslik og passer til alle virksomheder og brancher. Fra det lokale pizzeria til den globale logistikvirksomhed. Axon Profil tilbyder endda økologiske og sukkerfri alternativer, så produktet passer lige så godt til virksomheder indenfor eksempelvis helse og træning. Selvfølgelig er slikkepinde også perfekt reklameslik til messen og kan endda deles ud til events, konferencer og indvielser. Hos Axon Profil tilbyder vi et lækkert udvalg af slikkepinde i mange forskellige farver, former og prisklasser. Har du svært ved at vælge er du ikke alene. Du kan altid se efter vores storsælgere eller kontakte os, så guider vi dig på rette vej i junglen af slik.

Hvad er fordelene med slikkepinde med tryk?

Der er mange gode grunde til hvorfor I skal vælge slikkepinde med eget logo. Først og fremmest så elsker kunder slikkepinde, og det gælder alle aldre. De smager godt, er sjove at få og forbindes med glæde og nydelse. Egenskaber som uden tvivl er værdifulde at forbinde sit varemærke med. Det der gør slikkepinde sjove, er formodentlig deres unikke form og at de vækker minder fra barndommen. Det er også en reklameartikel som er meget anvendelig da den i princippet passer til alle brancher. Derudover er slikkepinde med eget tryk meget billige i indkøb og kan dermed let bestilles i større mængder. Slik har jo en speciel egenskab til altid at løbe tør hurtigt. Slikkepinde har en overraskende lang holdbarhed på op til 36 måneder. En egenskab som mange er glade for, da det overskydende fra årets messe med fordel kan gemmes og anvendes til næste års messe. Slikkepinde med eget tryk er dermed et fantastisk valg hvor I let og hurtigt vil nå ud til mange personer og få en stor eksponering til en lav pris.

Hvilke typer findes der?

Med et stort sortiment kommer mange valgmuligheder. Når det gælder smag, farve, design eller indhold er det ofte en smagssag og meget individuelt. Går I ud fra jeres varemærkes grafiske profil er I altid sikret en vellykket strategi når I vælger reklameartikler. Vi har garanteret slikkepinde som passer til netop jeres varemærke og værdier. De seneste år er specielt økologisk og Fairtrade-certificeret slik blevet mere populært. En vej som vi satser meget på i alle vores forskellige kategorier af reklameartikler, og som vi er meget stolte over. Derudover har vi naturligvis alle former for slikkepinde med tryk; store som små, klassiske som moderne, billige som eksklusive. Det er endda muligt at vælge slikkepinde med flowpack-emballage, hvilket giver jer en større trykflade på hele emballagen. Søger I i stedet lidt mindre, mere diskrete og klassiske slikkepinde til jeres reklamekampagne, så har vi også denne type i sortimentet. I dag er pindene ofte fremstillet af drejet pap eller plast i stedet for træ som man tidligere brugte. I Axon Profils sortiment finder du dog stadig de mere sjældne slikkepinde med træpinde.

Hvem passer slikkepinde med logo til?

Tidligere var det normalt at man fik en slikkepind når man var blevet klippet hos frisøren eller når man havde købt en pizza. I dag er mange virksomheder dog gået over til at uddele slikkepinde til events og arrangementer i stedet. Andledningerne kan være mange og heldigvis finder der masser af forskellige slikkepinde, som passer lige nøjagtigt til din virksomhed. Alt fra restauranter og banker til tøjbutikker og fitnesscentre. Ja du læste rigtigt. I og at vores økologiske sortiment hele tiden udvider sig findes der også mange muligheder for at bestille slikkepinde, hvis man arbejder i helsebranchen. De fleste virksomheder arbejder på en eller anden måde med kunder, og da de fleste mennesker sætter pris på en lækker slikkepind fra tid til anden kan det det kun blive en succes. Om ikke andet, så i hvert fald som et populært indslag på Jeres egne kontorer.

Hvordan kan man markedsføre sig med slikkepinde?

En af de mest succesfulde måder at markedsføre sig på med slikkepinde er ved uddeling på messer eller til events, eller some giveaways i relation til en reklamekampagne. De kan produceres i store oplag og fylder godt i landskabet i forhold til andet reklameslik. Derudover er det ofte en god isbryder og samarbejds-starter. Derudover er det smart at have i receptionen eller på sit kontor så man kan byde besøgende på lidt sødt. Dette giver ofte et positivt førstehåndsindtryk. Har man baseret sin forretning på internethandel kan slikkepinde være god og sikker vej til succes, hvis man lægger et par stykker med i forsendelsen. Dette er en anden måde at sikre et rigtigt godt førstehåndsindtryk på. Har man en udøvende praksis som f.eks. frisører, skønhedsbehandlinger eller kiropraktorer er det naturligvis altid en god ide at dele slikkepinde ud efter en behandling. Eller hvorfor ikke overraske personalet på dit kontor med en skål slikkepinde i køkkenet. Det bliver uden tvivl et positivt samtaleemne blandt personale og kunder uanset hvor slikkepindene befinder sig.

 • Sorter
  • Bedste match
  • Popularitet
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhed
  • Leverandør
  Bedste match
  Popularitet
  Laveste pris
  Højeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhed
 • Mærkning
  • Tryk
  • Digitaltryk
  • Eget design
  Tryk
  Digitaltryk
  Eget design
 • Certificering
  • Fairtrade
  Fairtrade
 • Eco
  • Eco