• Fri fragt
  • Personlig service
  • Altid korrektur og tilbud

Ølglas

Ønsker du at fremstille ølglas med tryk på din restaurant eller værtshus? Eller til medlemmerne i foreningen. I så fald har vi lige netop det du søger! Axon Profil tilbyder et utroligt stort udvalg. Hos os finder du alle typer, former og modeller. Høje og lave ølglas med tryk, ølglas med håndtag eller med fod, ølstøvler og ølkrus. Vi har alt! Alle glas i vores store sortiment er udformet i højeste kvalitet og kan tåle maskinvask.

Du er måske også interesseret i?

Whiskyglas
Whiskyglas

Opdag vores brede sortiment ag højkvalitets whiskyglas.

Vinglas
Vinglas

Rød- og hvidvinsglas med tryk.

Ølbrikker
Ølbrikker

De klassiske ølbrikker i pap.

Glas
Glas

Alle former for glas med eget tryk. Lav dit helt eget glas!

Oplukkere
Oplukkere

Oplukker i metal eller plast med reklametryk.

Ølglas med tryk

Ølglas med tryk er et smart og lidt anderledes reklameartikel. Glasset købes oftest ind af kroejere som vil gøre reklame for deres egen restaurant eller kroen. Ved at bytte de almindelige ølglas ud med ølglas med tryk får d værdifuld reklame samtidigt som du skaber en følelse af eksklusivitet. Glasset bliver ofte til populære gaver til stamgæster og andre vigitge besøgende. Ølglas med eget tryk er også populære blandt mindre foreninger og klubber. Ikke mindst er de populære blandt studentforeninger. Ølglas kommer i mange forskellige designs og former. At vælge ret glas kan nogle gange være svært, så her kommer en kort guide som forhåbentligvis gør valget lidt lettere.

Ølglas, ølkrus eller ølstøvel?

Grovt kan ølglas deles op i modeller med eller uden håndtag. Når de har håndtag kaldes de et ølkrus. Axon Profil tilbyder et flertal forskellige ølkrus med tryk. Ølkrus er mer rustikke end almindelige ølglas og passer bedst til kroer som vil afspejle det landlige og rustikke. Glasset i et ølkrus er lidt kraftigere end i et almindeligt glas og er derfor mere holdbart. Håndtaget gør at det også er lettere at skåle med. Ølglas uden hank er almindeligst og findes i mange forskellige modeller og størrelser. De kan grovt opdeles i modeller med fod og uden fod. Modellerne med fos anses for at være lidt mere elegante og er ofte lavet af en anelse tyndere glas. Disse ølglas passer bedst til et lidt mere sofistikerede sammenhæng. Sidst skal der også nævnes kort noget om den sagnomspundne ølstøvle. Ølstøvlen er en tysk klassisker og formet som en støvle. Den er kendt for at kræve en hvis teknik når man drikker, i hvert fald når du drikker den sidste tår. Er du uforsigtig får du nemt den sidste øl over dig! Ølstøvlen giver herlige associationer til Tyskland. Oktoberfest og ølstue!

Kunde-service